در کل این فصل برای مزاجهای سرد، فصلی ایدهآل است و مزاج آنها را تعدیل میکند.
به دلیل تعدیل مزاج، غذاهای تر حالا چه گرم و تر و چه سرد و تر مثل آلو، اسفناج، تخم ریحان و برنج برای افراد خشک مزاج مناسبتر است.
دوره چهارم پیری: در این دوره، کاهش رطوبت متوقف میشود و در جهت عکس حرکت میکند؛ پس افراد در دوره پیری مزاج سرد و تر دارند. افزایش رطوبت در دوران پیری در نهایت موجب مرگ میشود.
مصرف برنج سفید، قارچ، پیاز، بامیه، سبزیجات، زرشک، آلو، اسفناج، پرتقال و… نیز برای صفراویها مناسب است و مصرف مایعات هم باید بیشتر باشد. در مقابل، صفراویها بهتر است از مصرف برخی اقلام خوراکی پرهیز نمایند. برای مثال علیرغم اینکه توصیه به مصرف مایعات نمودیم، مصرف نوشیدنیهای گازدار برای این افراد مضر است.
در هر صورت برای تعدیل تر بودن مزاج از غذاهایی با مزاج خشک مثل آلبالو، انبه، ازگیل، پسته و روغن ذرت استفاده کنید.
در این فصل نباید زیاد آب خورد مخصوصا آب سرد. غذاها و خوراکیهای گرم مثل بادام، گردو و گوشت گوسفندی برای Mazaj این فصل بسیار مناسب هستند.
افراد دارای مزاج گرم و تر، بدنی تنومند با استخوان بندی درشت دارند. دموی مزاجها پوستی نرم، موهایی ضخیم، پرپشت و چرب دارند.
خواص خاکشیر برای کبد چرب ؛ درمان و پاکسازی کبد با خاکشیر
فصل پاییز مزاج سرد و خشک دارد. در واقع این فصل از جهت گرما و سرما تقریبا اعتدال نسبی دارد اما در خشکی و تری مثل بهار معتدل نیست و خشکی آن بیشتر است.
خواص خاکشیر برای کبد چرب ؛ درمان و پاکسازی کبد با خاکشیر
افراد دارای مزاج صفراوی یا طبع گرم و خشک در ظاهر هیکل لاغری دارند و پوست آنها متمایل به رنگ زرد است. بسیار گرمایی هستند و در فصول گرم سال کلافه میشوند. همچنین در این مواقع مشکل خشکی دهان و تشنگی زیاد دارند. قد بلند هستند و صورتشان کشیده است. بدن آنها به دلیل ویژگیهایی که دارند کم مو بوده و بینی بزرگ و چشمان ریزی دارند.
يفضل التحقق من تعليمات الشركة المصنعة أو التغليف الخاص بالمنتج لمعرفة النسبة الدقيقة للنيكوتين فيه.
بدن انسان حاوی خون، بلغم، صفرای زرد و صفرای سیاه است. اینها هستند که ساختار آن را میسازند و باعث درد و سلامتی آن میشوند. سلامتی در درجه اول حالتی است که در آن این مواد تشکیل دهنده از نظر قدرت و کمیت نسبت صحیحی با یکدیگر داشته باشند و به خوبی با هم مخلوط شوند.
عناصر چهارگانه و طبعهای مربوط به آنها از فنون کیمیاگری است. دانشمندان تحقیقات زیادی درباره تطبیق طب قدیم و مزاج شناسی با علم روز انجام دادهاند؛ اما موفق به همخوانی این دو نشدهاند.